top of page

Αφιέρωσε μερικές μέρες στον εαυτό σου

Η ιδέα της αποτοξίνωσης με χυμούς (juice cleanse) είναι να δώσεις στο σώμα και στο πνεύμα σου ένα διάλειμμα και

να το αφήσεις να ξεκουραστεί όπως η φύση έχει προβλέψει. Η αποτοξίνωση με χυμούς δεν θεωρείται δίαιτα αλλά μορφή διατροφής (με υγρά) για κάποιες ημέρες (προτεινόμενη διάρκεια για αρχαρίους: 3 ημέρες).

 

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου (ελεύθερα λακτόζης, χαμηλό σε λιπαρά) τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία (καύσιμα) που χρειάζεται

το σώμα για να λειτουργεί.

1. Πώς δουλεύει;

  • Ξεκουράζεις τον οργανισμό σου επειδή διευκολύνεις και ξεκουράζεις τη διαδικασία της πέψης. Το ξερες; Το σώμα δαπανά σημαντικά ποσοστά ενέργειας για την πέψη και την απορρόφηση της τροφής. Το 'μαθες

  • Καθαρίζεις το σώμα σου από τις τοξίνες που έχουν αποθηκευτεί για μικρό ή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και σε μορφή χυμού βοηθούν έντονα  στην απομάκρυνση των τοξινών.

  • Δίνεις ένα boost στο σώμα σου με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Το ’ξερες; Ο οργανισμός απορροφά μέσα σε 15 λεπτά όλα τα θρεπτικά συστατικά του χυμού. Το ‘μαθες.

 

 

2. Πόσο συχνά μπορώ να κάνω;

Μπορείς να κάνεις juice cleanse όσο συχνά θέλεις αρκεί να «ακούς το σώμα σου». Ιδανικά, θα μπορούσε να γίνει συνήθεια και να προσφέρεις στο εαυτό σου ένα 3-5ήμερο ανά εποχή ή μία ημέρα ανά μήνα ή ανά εβδομάδα... όσο συχνά θέλεις.

 

 

3. Ποια είναι η συνταγή;

Η συνταγή των χυμών βρίσκεται στο κίτρινο τετράδιο στο ΒΑΖΑΚΙ. Ένας χρόνος έρευνας, μελέτης, δοκιμών και γευστικών δοκιμών μας οδήγησαν στο τελικό σχεδιασμό των πακέτων juice cleanse. Οι χυμοί μας περιέχουν την «τέλεια»  αναλογία βιολογικών φρούτων και λαχανικών για σε γεμίζουν  με θρεπτικά συστατικά και να σε ικανοποιούν στη γεύση.

Κάθε ημέρα μπορείς να καταναλώσεις 2 χυμούς με βάση τα φρούτα 2 χυμούς με βάση τα λαχανικά και 1 γάλα αμυγδάλου. Μπορείς να αλλάξεις την αναλογία με περισσότερους χυμούς λαχανικών αλλά δεν μπορεί να συμβεί το αντίθετο με τους φρουτένιους χυμούς.

 

 

4. Θα πεινάσω;

Όχι. Το πακέτο περιλαμβάνει 5 χυμούς των 580 ml  οι οποίοι υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της ημερήσιας διατροφής. Η κατανάλωση τους μοιράζεται μέσα στην ήμερα στα 5 γεύματα: πρωινό, δεκατιανό, μεσημεριανό, απογευματινό, βραδυνό.  

 

 

5. Μπορώ να αλλάζω τη σειρά;

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ έχει σχεδιάσει τη σειρά της κατανάλωσης των χυμών αλλά έχει πάντα και εναλλακτικές να σου προτείνει.

 

 

6. Ο αποχυμωτής:

ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ είναι το πρώτο juice bar στην Ελλάδα που ενσυνείδητα επέλεξε να χρησιμοποιεί τον καλύτερο αποχυμωτή παγκοσμίως με πατέντα καινοτομίας από το 1924, Norwalk Juicer – Made in the U.S.A.. O εμπνευστής του ήταν ο Norman Walker ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μίλησαν για διατροφή με χυμούς και ωμοφαγία στις αρχές του 20ου αιώνα. Λειτουργεί αργά και συμπιέζει τα φρούτα και τα λαχανικά  με υδραυλική πρέσα (coldpressed juice), χωρίς να τα «καίει»,  εξάγοντας το μέγιστο των θρεπτικών συστατικών τους.

7. Γιατί να κάνω Juice Cleanse με ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ;

• CERTIFIED ORGANIC: TO BAZAKI juice bar το πρώτο και το μοναδικό juice bar στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά φρούτα και λαχανικά.

ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ NORWALK: TO BAZAKI juice bar διαθέτει τον καλύτερο αποχυμωτή παγκοσμίως. Ο Norwalk (πατέντα καινοτομίας 1924, Norwalk Juicer – Made in U.S.A.) λειτουργεί αργά, ενώ συμπιέζει τα φρούτα και τα λαχανικά με υδραυλική πρέσα (coldpressed juice), χωρίς να τα “καίει”, εξάγοντας το μέγιστο των θρεπτικών συστατικών τους.

TAILOR-MADE CLEANSE: TO BAZAKI juice bar ακούει το σώμα σου και σχεδιάζει μαζί σου το πακέτο juice cleanse που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στις γευστικές σου προτιμήσεις.

• ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΧΥΜΩΝ: Τα ημερήσια χυμογεύματά σου περιέχουν βιολογικά φρούτα και λαχανικά που δίνουν στο σώμα σου όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά.

• ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΥΜΩΣΗ: TO BAZAKI juice bar χυμοποιεί αμέσως μετά την παραγγελία σου.

• ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΑΚΙ: Για να μην αλλοιώνονται οι χυμοί και, φυσικά, για το καλό του πλανήτη.

• ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ: TO BAZAKI juice bar είναι κοντά σου για να απαντήσουμε σε κάθε σου ερώτηση.

• ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Όπου μας πεις (εντός Αττικής).

 

Το Πρόγραμμα Juice Cleanse από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Γεωργία Αναστασιάδου (Msc Clinical dietitian - nutritionist)

 

Το προτεινόμενο μενού αναφέρεται σε ανθρώπους χωρίς προβλήματα υγείας, διαφορετικά συμβουλευτείτε τον ιατρό σας.

 

 

Τηλεφώνησε στο ΒΑΖΑΚΙ - 210 6800067 - ή στείλε e-mail για οποιαδήποτε πληροφορία θέλεις

​Κάνε κλικ εδώ να διαβάσεις το ημερολόγιο της 1η ημέρας για το Juice Cleanse  από ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ juice bar έτσι όπως το βίωσε η Κορίνα Καραδήμου - The Saucha Life

Εδώ θα βρεις την 3η ημέρα του ημερολογίου 

bottom of page